Privat

Forside  >   Brancher  >   Privat

Isolér rigtigt – hold styr på din økonomi 

Det er vigtigt at holde øje med isolering i dit his. Er isoleringen dårlig kan du med fordel efterisolere det og drage nytte af de mange fordele en sådan investering har både på kort- og lang sigt. Ved at investere i husets isolering kan du således se frem til:

  •       Et bedre indeklima
  •       En mindre varmeregning
  •       En stigning af husværdien.

 

Ud fra en totaløkonomisk betragtning er der således betragtelige penge at tjene på lang sigt ved at investere i isoleringen her og nu.

Mp-isolering har siden 2008 hjulpet danske boliger i og omkring Roskilde med at isolere og efterisolere deres huse og sikre dem et godt indeklima, en lav varmeregning og en højere huspris. Står du og skal isolere eller efterisolere dit hus står vi til rådighed som en troværdig samarbejdspartner med et godt kendskab til sit erhverv og mangeårig erfaring inden for branchen. Vi kan bl.a. hjælpe dig med at isolere loftet, facaden, hulmur eller lignende. 

 

Hvilke typehuse er mest udsatte?

Selv nyere huse kan trænge til efterisolering, ment ofte kan det være svært for utrænede øjne at vurdere nødvendigheden af isolering. Dårlig isolering resulterer ikke altid i kolde huse og varmeregninger, der vækker opmærksomhed. Varmeregningen vil altid være højere end nødvendigt, men det kan være svært at vurdere, hvor stor en varmeregning, der er forventeligt i et velisoleret typehus og sammenligne det med din egen. Vores fagmænd har den rette ekspertise til hurtigt at vurdere nødvendigheden for isolering.

 

Bæredygtig isoleringsløsning

Mp-isolering går ind for gennemarbejde, bæredygtige løsninger fremfor hurtige, fix-løsninger.  Hvis du er usikker på, hvorvidt dit hus skal efterisoleres, så kontakt os endelig på tlf. 70702035 eller mail: kontakt@mp-isolering.dk og fortæl os om din mistanke. Vi hører til i Roskilde og kører gerne ud til dig og giver ser problemet an.

 

 

bestil et gratis
isoleringstjek

Erhverv »

Offentlige bygninger »

Bolig, ejer & andelsforeninger »

MP-isolering

Frederiksborg vej 523
4000 Roskilde

T: 70 70 20 35

E: kontakt@mp-isolering.dk
Top