Om os

Forside  >   Om os

Har du brug for en isolatør?

MP-isolering blev stiftet i 2008 af Michael Pilsgaard. I dag består vi af et team på i alt 7, heriblandt 4 indblæsere, der står for al bygningsisolering og 3 tekniske isolatører, der står for rørisoleringen. Denne kombination af bygningsisolatører og tekniske isolatører giver os en stor specialviden og gør os i stand udføre alle opgaver inden for isolering – store som små. Vi er bosat i Roskilde og hjælper private, erhverv og boligforeninger i hele danmarkFokus på kvalitet og pris

Vores klare mål er kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi er din garanti for et godt og bæredygtigt stykke arbejde samt en troværdig samarbejdspartner, der overholder aftalte tider og priser.

 

Isolering er en investering – ikke en udgift

Mange danskere, danske virksomheder og danske boligforeninger betaler urimeligt høje varmeregninger uden at ane uråd. Årsagen er for dårlig isolering. Hos MP-isolering er det vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder ikke betaler en urimelig høj varmeregning. Til en fordelagtig pris efterisolerer vi rør og bygninger og sikrer, at det vores kunder betaler let bliver tjent ind på en billigere varmeregning.


Kontakt os

Har du brug for en isolatør til at udføre en given opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70702035. Vi ser frem til at høre fra dig.

bestil et gratis
isoleringstjek

MP-isolering

Frederiksborg vej 523
4000 Roskilde

T: 70 70 20 35

E: kontakt@mp-isolering.dk
Top