Vi udfører

Forside  >   Vi udfører

Det kan vi tilbyde dig som samarbejdspartner

Med vores store fokus på konkurrencedygtige priser, brancheførende kvalitet og bæredygtige løsninger står vi som en stærk samarbejdspartner for dig, der skal have udført et isolatørjob. Firmaets i alt 7 medarbejdere er alle autoriseret Isolatører med stor specialviden inden for deres respektive felt. 

 

Vi kan bl.a. hjælpe med:

Vores store viden og erfaring gør, at vi kan udføre alle isolerings relaterede opgaver. Vores kompetencer dækker over:

 

Alt isolering har mange positive effekter, der vil gavne dig i det lange løb og som gør en investering i isolering fordelagtig. Afhængigt af opgavetypen arbejder vi med:

  •          Isover Insulsafe
  •          Paroc
  •          Papiruld

 

Materialerne er håndplukkede på baggrund af vores kendskab til dem og deres gode resultater. Uanset opgavetypen giver vi dig en holdbar løsning. Vi tager en god snak om dit projekt og når igennem fælles dialog frem til en forståelse angående projektet og en tilfredsstillende løsning for både dig og os. 

 

 

 

Har du brug for hjælp?

Står du over for et større eller mindre isoleringsprojekt, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har virksomhed i Roskilde, men hjælper kunder fra store dele af Sjælland. Vores kunder spreder sig fra private til erhverv og boligforeninger. Uanset opgavetypen og størrelsen står vi klar til at trække læsset. Vi kan træffes på: 70702035.

bestil et gratis
isoleringstjek

MP-isolering

Frederiksborg vej 523
4000 Roskilde

T: 70 70 20 35

E: kontakt@mp-isolering.dk
Top