Facadeisolering i Roskilde, København og omegn

Forside  >   Vi udfører  >   Facadeisolering

Facadeisolering forbedrer din bolig

Hos MP-Isolering udfører vi facadeisolering, som forbedrer isoleringen af din bolig, med tanke for miljøet samt med kvalitet og dine ønsker og behov som absolut førsteprioritet i udførelsen af isoleringsarbejdet.

Vi udfører opgaver inden for facaderenovering for både private husejere og erhvervskunder såvel som for offentlige institutioner.

 

Hvad er facadeisolering?

Facadeisolering foregår ved, at man fastgør isoleringsmaterialet på ydersiden af boligen. Denne metode er især fordelagtig i forbindelse med isolering af ældre ejendomme, hvor indvendig isolering eller hulmursisolering kan være vanskelig.

 

Fordele

Facadeisolering vil reducere risikoen for fugt og skimmelsvamp, ligesom den kan hjælpe med at gøre boligen varmere om sommeren og koldere om vinteren. Derudover er en klar fordel ved facadeisolering, at man ved denne type isolering ikke mindsker det indvendige boligareal.

 

Ønsker du at vide mere om facaderenovering?

Hvis du ønsker at vide mere om hvordan vi hos MP-Isolering gennem en renovering af din facade kan hjælpe med forbedringen af din bolig, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi udfører arbejdsopgaver inden for teknisk loftsisolering i København og Roskilde samt på det øvrige Sjælland & Nordsjælland, herunder i Glostrup, Greve, Gentofte, Hillerød, Frederikssund og Holbæk.

 

Læs også omkring loftisolering og hulmursisolering for boligforeninger, private og erhverv.

bestil et gratis
isoleringstjek

MP-isolering

Frederiksborg vej 523
4000 Roskilde

T: 70 70 20 35

E: kontakt@mp-isolering.dk
Top