Hulmursisolering i Roskilde, København og omegn

Forside  >   Vi udfører  >   Hulmursisolering

Effektiv hulmursisolering

Hos MP-Isolering udfører vi effektiv hulmursisolering med papiruld for både private parcelhusejere, erhvervskunder samt for offentlige institutioner. Vi udfører hulmursisolering med omtanke for miljøet samt med kvalitet og dine ønsker og behov som absolut førsteprioritet.

Hulmursisolering materiale

 

Hvordan foregår en hulmursisolering?

Når vi udfører en hulmursisolering blæses papiruld ind i hulrummet mellem yder- og indermuren. Når der indblæses papiruld i sådan en hulmur, vil den gamle isolering blive presset op ad bagvæggen, og hulrummet foran bliver fyldt ud med papiruld. Herved sikres en tæt isolering, der kan medvirke til en reducering af din varmeregning, ligesom den kan være med til at øge værdien af din bolig. 

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig med isolering af din hulmur.

 

Ønsker du at vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere om hvordan vi hos MP-Isolering kan hjælpe dig med forbedring af din bolig gennem hulmursisolering, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi udfører opgaver med hulmursisolering i København og Roskilde samt på det øvrige Sjælland, herunder i Glostrup, Greve, Gentofte, Hillerød, Frederikssund og Holbæk.

 

Læs også omkring facadeisolering, loftisolering samt hulmursisolering af boligforeninger.

bestil et gratis
isoleringstjek

MP-isolering

Frederiksborg vej 523
4000 Roskilde

T: 70 70 20 35

E: kontakt@mp-isolering.dk
Top