Isoleringsmaterialer

Forside  >   Vi udfører  >   Isoleringsmaterialer

Paroc

PAROC BLT 1 er ubrændbar stenuldsisolering, som er ideel til varmeisolering af loftsbjælkelag og skråtage. Både i forbindelse med nybyggeri og renovering. Den udfylder alle vinkler og kroge og slutter tæt omkring gennemføringer, ventilationsrør og skorsten. Arbejdet udføres af certificerede løsuldsentreprenører, som opfylder kravene iht. Parocs eget kvalitetssystem. Inden installationen skal der foretages en besigtigelse for at kontrollere, at forarbejdet er korrekt udført. Hvis dette er gjort, går selve installationen hurtigt.

PAROC BLT 10 er ubrændbar stenuldsisolering, der er ideel til varmeisolering af hulrum fra væggens yderside i forbindelse med renovering. Løsuldsisolering af stenuld er tør, synker ikke sammen og krymper ikke. Arbejdet udføres af certificerede løsuldsentreprenører, som opfylder kravene iht. Parocs eget kvalitetssystem.

 

ISOVER Insulsafe i hulrum

Indblæsning af ISOVER Insulsafe gøres enten ved at udtage et antal sten i facaden, eller ved at bore huller i fugerne. ISOVER Insulsafe indblæses, så det fordeles jævnt og komprimeres i hulrummet, så der opnås en effektiv isolering. 

 

ISOVER InsulSafe på loft 

Inden indblæsning skal eksisterende gangbro og karm omkring loftlem hæves, ligesom der laves en kantafgrænsning ved tagfoden, så eksisterende ventilation ikke lukkes. ISOVER InsulSafe indblæses på loftet i jævnt lag i den aftalte højde. 

 

Bæredygtighed 

ISOVER InsulSafe kan anvendes i miljømærkede huse. Dokumentation fås ved henvendelse til Miljømærkning Danmark. 

 

Papiruld

Når du isolerer med papirgranulat, får du en ensartet isolering, som lukker af for huller og åbninger, hvor varmen ellers kan slippe ud.
Papiruld  er lavet af overskuds- og genbrugsaviser, som består af hule cellulosefibre, som har en fantastisk isolerende effekt i modsætning til massive fibre.
Det er én af årsagerne til, at aviser har været anvendt som isoleringsmateriale i mange år. Isoleringsgranulatet Papiruld blæses ind med en slange.

 

 

bestil et gratis
isoleringstjek

MP-isolering

Frederiksborg vej 523
4000 Roskilde

T: 70 70 20 35

E: kontakt@mp-isolering.dk
Top