Krybekælder

Forside  >   Vi udfører  >   Krybekælder

Hvad er en krybekælder?

De fleste danske huse fra før 1960-70 har en såkaldt krybekælder, hvis formål i sin tid (og til stadighed i de ældre hus) var at lede rørene fra radiatorerne frem og tilbage. Krybekælderen er beliggende mellem gulvet og soklen på huset. Sagt på en anden måde, er krybekælderen det sidste værn mod den udvendige kulde, og konsekvenserne af en for dårligt isoleret krybekælder kan være store. Af denne grund er isolering af krybekældre et stort fokus hos MP-isolering og en ydelse, vi har stor erfaring med og også står klar til at hjælpe dig med.

 

Er huset fodkoldt?

Konsekvenserne af for dårligt isolerede krybekældre er som sagt store. To nævneværdige konsekvenser er:

  •       Huset bliver fodkoldt
  •       Du får en for høj varmeregning

Fylder hjemmeskoene halvdelen af skohylden, eller giver din varmeregning grund til rejse øjenbryn, kan det skyldes en for dårligt isoleret krybekælder. Hvis du er mistænkelig omkring isoleringen, kan du med fordel kontakte din nærmeste fagmand og få et sæt kyndige øjne til at vurdere, hvorvidt der er et problem samt hvis der er, størrelsen af dette problem.

 

Arbejde udført i høj kvalitet

Et krav om høj kvalitet er forventeligt på ethvert stykke arbejde fra en fagmand. I henhold til isoleringen af krybekælderen er kravet og nødvendigheden til kvaliteten også absolut nødvendig. Når du isolerer din krybekælder varmes den ikke op, hvorfor evt. Fugt kan forårsage stor skade. Når isoleringen udføres er kravet til sikring af krybekælderen mod fugt derfor endnu vigtigere. Er krybekælderen ikke isoleret mod fugt kan konsekvensen være fugtskade på huset.

 

Lad os hjælpe dig

Hos MP- Isolering har vi stor erfaring med isolering, og vi garanterer et godt stykke arbejde til en fordelagtig pris, der nemt tjenes ind via. besparelser på varmeregning. Du kan kontakte os på tlf. 70702035 eller mail: kontakt@mp-isolering.dk. Vi er bosat i Roskilde og kommer gerne ud og eftersér din isolering.

Skal du have isoleret loftet, facaden eller hulmur, så klarer vi også dette. Vi udfører isolering for boligforeninger, private og erhverv

bestil et gratis
isoleringstjek

MP-isolering

Frederiksborg vej 523
4000 Roskilde

T: 70 70 20 35

E: kontakt@mp-isolering.dk
Top