Loftisolering i Roskilde, København og omegn

Forside  >   Vi udfører  >   Loftisolering

Moderne, effektiv loftisolering

Hos MP-Isolering udfører vi effektiv, moderne og miljørigtig loftisolering for private parcelhusejere, boligforeninger, erhvervskunder samt for offentlige institutioner.

I udførelsen af opgaver inden for loftisoleringsarbejde har vi fokus på miljøet, ligesom vi har kvalitet og tanke for dine ønsker og behov som klar førsteprioritet.

loftisolering med papiruld 

Hvad er loftisolering?

Ved åbne loftkonstruktioner blæses papiruld løst ud på loftet - både i forbindelse efterisolering og ved nybyggeri. Hvis der allerede ligger isolering på loftet, blæses papiruldsmaterialet oven på dette. Hvis der er revner, sprækker eller andre skader på den eksisterende isolering, bliver disse således fyldt ud med papirulden, så isoleringen igen bliver tæt og effektiv.

Anvendelse af papiruld til loftisolering er særligt velegnet i ældre huse, hvor tilstanden af dampspærren er uvis. Det er det, da papiruld som materiale er fugttransporterende. 

Papiruld blæses for at isolere loftet  

Skal du have isoleret dit loft?

Ønsker du mere information omkring hvordan vi hos MP-Isolering kan hjælpe dig med isolering af dit loft, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi udfører opgaver inden for loftisolering i København og Roskilde samt på det øvrige Sjælland & Nordsjælland, herunder i Glostrup, Greve, Hillerød, Gentofte, Frederikssund og Holbæk.

loftisolering

 

Læs også omkring hulmursisolering og facadeisolering.

bestil et gratis
isoleringstjek

MP-isolering

Frederiksborg vej 523
4000 Roskilde

T: 70 70 20 35

E: kontakt@mp-isolering.dk
Top